Om oss

Vi är ett byggnadsplåtslageri vars främsta arbetsområde ligger i Storgöteborg och dess kranskommuner. Våra uppdrag är i huvudsak alla förekommande plåtarbeten på villor, hyreshus och industribyggnader ex skorstens-beslag, skyddsanordningar på tak, hängrännor, stuprör, vindskiveplåtar, ränndalsplåtar samt läggning av alla typer av plåttak. Vi utför även omläggning av betong och tegelpannor samt rådgivning och försäljning av plåtbeslag.

IMG_1716Vi tillverkar fönsterbleck, venthuvar mm för egen montering. Vi har förutsättningar och kunskap för att arbeta med alla på marknaden förekommande material, som t ex aluminium, rostfritt, aluzink, titanzink, koppar och vanligt förzinkad lackerad stålplåt i alla förekommande kulörer.

Företaget ägs och drivs av Conny Berntsson som har över 35 års erfarenhet av byggnadsplåtslageri. Conny innehar svenskt yrkesbevis, utfört av yrkesnämnden för plåt och ventilation vilket borgar för att utförda arbeten har hög kvalitet och passar för vårt svenska klimat, samt ID06-cetrifiering.

Vi har satsat hårt på att hålla alla fasta avgifter så låga som möjligt. Vi äger själva vår verkstadslokal samt bil och maskinpark. Detta innebär att vi kan hålla mycket konkurrenskraftiga priser.

Företaget är försäkrat i Länsförsäkringar

Kontor och verkstad ligger på Stenkrossvägen 10 i Mölnlycke, Härryda.

Du är välkommen att höra av dig till oss för besiktning, rådgivning och offert av ditt tak eller fasad.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: